Om We Wash Car Service

Professionel rengøring af din bil

Specialister i vask og polering af bil

Hos We Wash Car Service er vi specialister i alle former for vask og polering af bil, både indvendigt og udvendigt. Med stor professionalisme og en særdeles høj service, tager vi os af din bil. På den måde kan du koncentrere dig om alt det andet som er vigtigt for dig.

Gode priser på bilvask og mange andre ydelser

Priserne på vores løsninger er holdt i et lavt niveau, hvor du får høj kvalitet for pengene. Desuden har du med vores bilvask abonnement mulighed for at opnå store besparelser. Herunder på blandt andet sæderens, polering og meget andet.

Oplev glæden ved en ren bil, med bilrengøring til gode priser.

En enkelt rengøring på din hjemmeadresse
En fast aftale med abonnement på bilvask
Eller du kan benytte dig af en firmaordning

Mobil bilvask fra Holbæk – vi kommer til dig og rengør din bil

We Wash Car Service er et klargøringsfirma fra Holbæk, som kommer til dig og forkæler din bil med effektiv bilvask, polering og rengøring af interiør.

Vi rengør din bil for dig, så du kan bruge din fritid på noget du hellere vil.

Simpel og miljøvenlig bilvask

Vores løsning er både enkel, effektiv og ikke mindst miljøvenlig.

Det skyldes at vi hos We Wash Car Service vasker bilen i hånden med innovativ dampteknologi, som bruger langt mindre vand og færre kemikalier, sammenlignet med de traditionelle vaskehaller. Det er både bedre for miljøet og mere skånsomt for din bil.

Vi udfører opgaven hvor end du befinder dig

Bestiller du en bilvask hos os, tager vores kvalificerede team turen fra vores hovedkvarter i Holbæk og hjem til dig.

Vi giver din bil en grundig rengøring, der hvor du er. We Wash Car Service kører ud til kunder på hele Sjælland og medbringer alt hvad vi skal bruge, for at give din bil et flot, skinnende og rent udseende!

Slut med besværlig og tidskrævende bilvask

De fleste kender nok følelsen af at komme kørende i en flot ren bil, der skinner som havde den lige forladt fabrikken. Det er en lækker følelse, men desværre har de færreste tid og overskud, til altid at holde bilen perfekt ren og velpoleret. Der skal nemlig tages tid ud af kalenderen, hver eneste gang bilen skal rengøres. Måske kører du forbi den lokale vaskehal, hvor der ofte er kø, maskinen driller og bilen ikke altid bliver så ren som du havde drømt om. Det er en ærgerlig følelse, når du har brugt både tid og penge på bilvask.

Det behøver ikke være svært at få en ren bil

Alt det slipper du for, ved at lade os vaske din bil for dig. Vi kommer til dig fra vores hovedkvarter i Holbæk, og vi rengør altid din bil effektivt, hvad enten det er på din hjemmeadresse eller som en firmaordning på din arbejdsplads.

” Med We Wash Car service får du en ren bil helt uden besvær “